Skinpress Rss

Monday, April 13, 2015

Alahai SPA

3

Pagi masuk kerja check email. Dapat satu daripada SPA. Another panggilan interview. Next week 20hb pukul 8.00 malam. Menjadikan tiga panggilan temuduga pada hari yang sama dan waktu yang sama bagi jawatan berbeza. SPA oh SPA. At least arrange lah pada hari yang berbeza atau waktu yang berbeza. Tapi bukan aku boleh attend pun. Interview di Tawau. Aku di Balik Pulau. Haha.

Sunday, April 12, 2015

Semangat Baru

0

Kebosanan di hujung minggu. Tetiba tergerak untuk melawat blog sendiri. Membaca kembali post yang terdahulu. Rasa impress pulak dengan diri sendiri. Haha. Macam mana aku yang dahulu boleh jugak post sesuatu even just benda simple or mengarut. Kenapa aku tidak boleh jadi seperti itu? Mengambil semangat tersebut, starting today aku menanam azam untuk cuba meng-update at least dua atau tiga kali sebulan. Paling 'busuk' pun satu kali. Berusaha untuk memeriahkan lagi arena penulisan. Ada orang baca atau tidak tu belakang cerita. Lebih kepada untuk kepuasan diri. So nanti dalam 10 tahun akan datang aku boleh baca balik apa yang aku tulis dan mengimbau memori lampau. Fighting!